Slujire arhierească în parohia"Nașterea Maicii Domnului'' din orașul Murfatlar

 Astăzi, 31 octombrie 2021, Inaltpreasfintitul Teodosie a slujit Sfânta Liturghie în parohia"Nașterea Maicii Domnului" din orașul Murfatlar.


De asemenea, în cadrul Sfintei Liturghii Înaltpreasfințitului Teodosie a hirotesit un cântăreț întru diacon.


Această parohie are un cor de copii- "Noii ostași ai lui Hristos", iar astăzi acest cor de îngerași a împlinit un an de activitate.

















Părintele Paroh Alexandru Lupașcu este pentru noi toți, un model de urmat pentru bună chivernisire a bisericii și pentru lumina adusă în această oază de liniște, dar mai ales pentru lucrul cu copii și roadele muncii sale pe care le observăm în activitatea acestui cor.
Pe perioada de vară, Părintele Alexandru Lupașcu împreună cu soția sa au organizat un curs de iconografie pentru copii, iar acum au în desfășurare un atelier pentru crearea decorațiunilor de iarnă.



La final, Inaltpreasfintitul Părinte Teodosie a înmânat diplome de merit creștinilor care ajută mereu această parohie, dar și Părintelui Paroh Cătălin Moroșan de la biserica "Sfântul Arhidiacon Ștefan" din Constanța și a felicitat atât copii din cor pentru acitvitatea lor minunată pentru Dumnezeu cât și pe Părintele Lupașcu Alexandru pentru osteneala și roadele muncii sale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Catedrala Arhiepiscopală din Constanța s-a îmbogățit

Comemorarea a doi ani de la trecerea la Ceruri a Părintelui Arhimandrit Nicodim Dimulescu: Omagiu în Mănăstirea,,Crasna"

Solidaritate și Speranță în Inima Constanței: Povestea Proiectului „Ale Tale dintru ale Tale”